Barcelona bröt Anoeta förbannelse i cup
نوشته شده توسط : Alisa

Barcelona tog första kontakten med 1-0 borta mot Real Sociedad i klubbarnas första kvartsfinalen möte i Copa del Rey. Neymar den matchwinner, som klädd Billiga fotbollströjor har en straffmål i dödtiden för att hjälpa Barcelona vinna. FC Barcelona fotbollsstjärnor har en bra utgångspunkt i jakten på en semifinal plats i spanska cupen i fotboll.

Den ensamme målet gjordes av Neymar på en straff som den brasilianska tvingas även framåt. Neymar i FC Barcelona tröja bröt dödläget när han var hackad i rutan Aritz Elustondo, damning sig ner och skjuta hem från platsen efter 21 minuter. Ett skönt mål för Barcelona som har haft svårt att besegra Real Sociedad på resande fot.

Båda lagen kämpade hårt under andra halvåret med några entydigt chanser, men Messi kom nära när han piskade en frispark snävt över. Hemmalaget hade svårt att hota Barcelonas defensiv och fick inte många chanser i första halvlek, medanBarcelona inte heller serveras den välbekanta kraft i spelstil under hela matchen.

Resultatet stod sig matchen ut och innebär att ”Barça” för första gången vann på bortaplan mot Sociedad sedan 2006/07.